Workshops

Werken aan jezelf, aan problemen waar je in je dagelijkse doen en laten tegenaan loopt.

Is een workshop iets voor jou?

Werken aan jezelf, aan problemen waar je in je dagelijkse doen en laten tegenaan loopt. Daar draait het om bij mijn workshops.

Concentratieproblemen, leerproblemen, een vol hoofd, weinig zelfvertrouwen, angsten, fobieën of zelfs tekenen van een burn-out of depressie. Samen werken we eraan. Met de nadruk op samen! Niet het probleem staat centraal, maar de oplossing. Het turningpoint naar de oplossing. Het omzetten naar een positieve ervaring.

Bekijk hieronder het cursusaanbod.

Kinderen

Workshop: Hoofd op orde, inclusief het alfabet en de tafels

Kinderen staan voortdurend ‘aan’. Van het moment dat ze wakker worden, tot het weer bedtijd is wordt nieuwe informatie geabsorbeerd.

De verwachtingen zijn hoog, de druk die sommige kinderen hierbij ervaren nog hoger. Zij zijn ‘niet gemiddeld’, maar hebben hun eigen unieke manier van leren.

Deze workshop richt zich op kinderen die door een té vol hoofd leerproblemen ervaren en moeite hebben om mee te komen met het niveau op school. Door samen te zien, voelen, horen en denken creëren we een persoonlijke leerstrategie die bij het kind past.

Leren HOE te leren! De workshop is ook geschikt voor kinderen met dyslexie en dyscalculie en voor kinderen die specifiek moeite hebben met het leren van alfabet of de tafels.

Workshops voor kinderen in Deventer

Volwassenen

Workshop de lat hoog leggen

Workshop: Alle ballen in de lucht

Alle ballen hoog houden kan niet. Zo, dat is eruit! Het moment dat jij dit ook beseft, is waar we in deze workshop naartoe werken.

Heb je last van een vol hoofd? Leg je de lat te hoog of heb je gevoelens van onrust, piekeren, weinig zelfvertrouwen, concentratieproblemen of misschien zelfs tekenen van een depressie? Pak de regie over je eigen leven terug en creëer mentale rust en orde. Jij hebt de controle!

Workshop: Hoofd op orde, inclusief het alfabet

Leerproblemen komen op elke leeftijd voor. Veel volwassenen schamen zich voor een leerachterstand. Dit heeft vaak een diepere oorzaak. Concentratieproblemen bijvoorbeeld, onverwerkte emoties, dyslexie of dyscalculie.

Je blokkeert op het moment dat je nieuwe informatie voorgeschoteld krijgt. Klinkt dit bekend? Laat mij je helpen om je hoofd op orde te brengen en strategieën aan te leren, op de manier die bij jou past. Samen zetten we gevoelens die de blokkades veroorzaken om in iets positiefs.

MatriX vol hoofd op orde
Regie op Koers hypnose

Workshop: Zelfhypnose

Zelfhypnose is een natuurlijke bewustzijnstoestand in een verhoogde staat van concentratie, ook wel trance genoemd. Ontdek de kracht van je brein en krijg vat op onderbewuste problemen en pijnlijke herinneringen.

In deze 3-delige workshop leer je volledig ontspannen jezelf in en uit hypnose te halen, fijne gevoelens te verankeren, nare gevoelens te veranderen en concrete doelen voor jezelf op te stellen voor tijdens de zelfhypnose.

Aanmelden of vragen?

Als je nog vragen hebt over het workshopaanbod, stel ze gerust.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...