Dit ben ik

Erica Koers is de naam! In mijn praktijk in Deventer help ik jouw kind en de rest van het gezin zijn eigen plekje in het gezin weer te vinden. Dit doe ik hoofdzakelijk met hypnotherapie, kinderhypnose en kindercoaching. Van het opheffen van blokkades tot aan het creëren van rust. Als ADHD’er met kinderen met ADHD, een kind met een verholpen ziekenhuistrauma en autisme heeft en autisme/ASS weet ik als geen ander hoe het is om in een drukke, stressvolle omgeving te leven. Buiten mijn persoonlijke ervaringen met ADHD heb ik al meer dan 23 jaar ervaring met allerlei vormen van autisme/ASS. Een diagnose zegt mij overigens niks. Ik kijk altijd naar de gedachtegang van een persoon. Van kwetsbaarheden een superkracht maken! Dat is mij gelukt en dit gun ik iedereen!

Maak van kwetsbaarheid een superkracht

Door middel van verschillende methodes help ik kinderen om obstakels te overwinnen. Mijn eigen zoon hielp ik van zijn ziekenhuistrauma af. Mijn dochter hielp ik van een angststoornis af. Ik praat bewust over kinderen met obstakels, want probleemkinderen bestaan in mijn ogen niet. Ik creëer rust bij het kind, maar ook bij de rest van het gezin. Van hypnotherapie tot aan Reiki in Deventer. Houd je van lijstjes? Mooi, want met deze technieken creëer ik rust:
  • Kinderhypnose
  • Rust in je hoofd door coachingstechnieken
  • Hypnotherapie
  • Kinderhypnose
  • Kindercoaching
  • Acces Bars
  • Reiki
  • Online trajecten
  • NLP
  • Spelenderwijs leren
Ontdek nu hoe ik jouw kind en de rest van het gezin help!