Kindercoaching: iedereen zijn eigen plekje binnen het gezin

Onrust in je hoofd, obstakels bij kinderen met ASS/ADHD of misschien een kind met concentratieproblemen. Niet alleen je kind, maar ook jullie als ouders en broertjes/zusjes lijden hieronder. Dit zorgt misschien weer voor agressie, huilbuien en onbegrepen gedrag.

Ik, Erica Koers, help jullie met mijn kindercoaching in Deventer om het eigen plekje binnen het gezin terug te vinden. Rust in het hoofd is namelijk niet alleen belangrijk voor jouw kind, maar voor het hele gezin. Ontdek snel wat ik als coach voor kinderen voor jouw kind en de rest van het gezin kan doen!

Plan nu eenvoudig op verschillende manieren een gesprek met mij in!

Praktijkinformatie Regie op Koers

Koers bepalen!? Boek direct je eigen afspraak in op de hieronder genoemde tijden. Mijn openingstijden zijn flexibel. Spoed? Neem dan direct contact met mij op via de bovenstaande opties.

Behoefte aan een luisterend oor of zit je vol met vragen over jouw huidige situatie? Laten we dit bespreken tijdens mijn telefonische spreekuur voor kindercoaching.

Adres

De Gashub
Zutphenseweg 23
7418 AG Deventer

Openingstijden

maandag: 9.00 - 15.00u
dinsdag: 9.00 - 17.30u
woensdag: 9.00 - 12.00u

Telefonisch spreekuur

dinsdag: 13.00 - 13.30