ADHD/ADD coaching

Als ADHD’er en moeder van een kind met ADHD weet ik als geen ander wat drukte inhoudt. Ik zie alleen ADHD/ADD niet als een probleem, maar als een talent. Maar hoe benut je talenten? En hoe maak je van je kwetsbaarheden je superkracht? Door mijn ADHD coaching en ADD coaching leren kinderen hun kwaliteiten kennen en help ik ze om deze kwaliteiten verder te ontwikkelen. 

Ik help jouw kind met organiseren, concentreren en het krijgen van rust in je hoofd. Ik duik in de fantasiewereld van jouw kind met de hulp van onder andere kinderhypnose, helende verhalen en spelenderwijs leren en kindercoaching.

Wanneer coaching ADHD of coaching ADD?

Als ADD coach en ADHD coach help ik jouw kind met het overwinnen van de volgende obstakels:

 • Concentratieproblemen
 • Slaapproblemen
 • Drukte
 • Overprikkeling
 • Onbegrepen gedrag
 • Slecht overzicht hebben
 • Vergeetachtigheid
 • Chaotisch zijn
 • Snel afgeleid zijn
 • Moeite met het afmaken van dingen
 • Agressief gedrag
 • Dagdromen

 

Ervaar jij ander gedrag bij jouw kind, maar geen idee hoe je moet helpen? Zie jij dat jouw kind met andere obstakels te maken heeft of ervaart jouw kind andere obstakels? Vragen staat vrij!

Wat ADHD coaching en ADD coaching is

Bij ADHD coaching en ADD coaching gebruik ik verschillende methodes. Dit is afhankelijk van wat past bij jouw kind. Hier kom ik tijdens een kennismakingsgesprek achter.

Kinderhypnose

Bij kinderhypnose maak ik gebruik van de fantasiewereld van je kind. Op deze manier hef ik de blokkades op. Zo praat hij/zij met het onderbewuste zonder dat je kind nadenkt of het een logische gedachte is. Rechtstreeks praten met het onderbewuste geeft jouw kind nieuwe suggesties die het onderbewuste dan als waarheid aanneemt. De bestaande overtuiging wordt veranderd naar een nieuwe waarheid. Vaak zijn drie of vier sessies voldoende.

Jouw kind ervaart na deze sessies weer een vrolijk, blij gevoel. Opgroeien zonder angsten of beperkingen, want dat gun ik ieder kind.

Voordat we naar het kind kijken, kijk ik naar jullie als ouders. Het maakt niet uit of het je eigen kind is, je adoptie-, pleeg- of stiefkind. Als je maar openstaat voor een verandering. Kinderen krijgen meer mee dan alleen DNA. Denk aan ervaringen, gebeurtenissen en gevoelens. Zo hielp ik een vader en kind die slaapproblemen ervaarden.

Helende verhalen

Een helend verhaal brengt een kind zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen of kracht. Denk aan heksje Boemtida. Ik schrijf helende verhalen op maat. Hetgeen wat het kind mist, geef ik als kracht aan een superheld, favoriet dier, knuffel of wat het kind maar kiest. Kwaliteiten van een ander plaats ik vervolgens bij het kind.

Spelenderwijs leren

Spelenderwijs ga ik met jouw kind aan de slag met het leren herkennen van emoties. Ook help ik jouw kind om zich beter te leren focussen. Waar loopt jouw kind tegenaan en hoe lost het dingen op? Waar haalt jouw kind kracht uit? Kinderen willen heel graag spelen. Denk aan kleuren, sporten of kaartspelletjes. Tijdens deze activiteiten ga ik het gesprek aan.

NLP methode

NLP is een krachtig communicatiemodel. Als ik NLP toepas, wordt je kind zich meer bewust van waarnemingen, gedachtepatronen en gedrag, zodat hij/zij waar nodig blijvende veranderingen in communicatie en gedrag maakt. Zo overwint jouw kind obstakels en weet het problemen beter te voorkomen.

Hypnotherapie in Deventer

Bij hypnotherapie in mijn praktijk in Deventer ga ik met jouw kind naar het onderbewustzijn om op die manier onverwerkt leed aan te pakken. In de oudste laatjes van het brein liggen vaak trauma’s weggestopt. De pijn is dagelijks voelbaar. Samen gaan we terug naar dit gevoel om negatieve gevoelens om te draaien. Van een kwetsbaarheid een superkracht maken!

Starten met ADHD coaching of ADD coaching

Eerst eens kennismaken voordat je start met ADHD coaching of ADD coaching? Snap ik volkomen. Ontdek de kracht van kinderhypnose, hypnotherapie, de NLP methode, de MatriXmethode, Nine Star Ki, helende verhalen en spelenderwijs leren.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...